Nytt jobb

Idag är det äntligen fredag och helg!! Vi ska ner till minnesgärdet och spela kubb och dricka rosévin med ett stort gäng vänner lite senare idag, det ska bli så härligt! Vädret är inte det bästa, men det kanske hinner bli bättre :)
 
Idag har jag så otroligt mycket träningsvärk. Jag har kommit igång väldigt bra med träningen och har t.o.m något roligt att berätta! Jag har fått jobb på ett nytt gym!
För de som följt min blogg ett tag, vet att jag varit instruktör i Bodypump i några år på Sportsgym, men att jag inte kunde instruera dom åren vi bodde i Norge. I höstas när vi flyttade hem började jag igen på Sportsgym, men kände inte alls att jag trivdes där längre. Sen så har ju hela hösten/vintern/våren varit kaosartad på många sätt, så tiden har ju inte riktigt funnits till heller. Så jag la instruktörskapet på hyllan, sa upp mitt medlemskap med tanken att börja träna på Fristilen istället, det gym jag tränade på när jag först flyttade till Östersund för flera år sedan och där trivdes jag jättebra. Hipp som happ så fick jag en chans att bli instruktör där! Och den chansen fångade jag! Och det känns hur kul som helst :)
 
 
Svettig och glad på ett av veckans träningspass :)