VIP shopping

Imorse hade jag turen att få följa med Jessica på VIP-shopping på H&M. Alla med inbjudan fick komma och shoppa och äta frukost mellan 7.30-9.30 med 20% rabatt på hela sortimentet (även på rea-sortimentet), och fick dessutom ett presentkort med sig hem på 50 kronor. Jag shoppade loss och kom hem med en fullproppad påse med härliga vår- och sommarplagg. Allt fick jag för 450 kronor!

Efter shoppingen har jag och Max varit och vaccinerat oss (nu har jag livslångt skydd med twinrix!!) och varit och handlat lite. Nu ska vi äta lunch och sedan bär det av mot gymmet :-) Igår tränade jag ett hård-pass med Anna W, vi körde först MRL och sedan spinning direkt efter, superskönt! Idag kommer bli en riktig "svullar-dag", då Max är klar med sin LCHF-månad ska vi fira det med pizza och diverse andra onyttigheter. Justja, apropå det, idag mätte jag in mig och jag har gått ner 3 kg och förlorat 6 cm i midjemått på en månad! Såå roligt! :-)


En morgontrött Johanna i provrummet på H&M. Försökte fånga på bild hur MYCKET jag provade men lyckades kanske lite sisådär. Aja, det var MYCKET iaf!


Har har ni alla mina fynd; ett vitt sommarlinne (i skjortmodell), 3-pack trosor (tråkigt, men behölvligt), en spetsklänning, pilotbrillor, scarf, ett gult sommarlinne, en superfin BH och...


...Ett korallfärgat sommarlinne! Det var så fint att jag inte kunde hålla mig, det satte jag på mig direkt!