Your mind breaks the spirit of your soul

I övermorgon åker jag och min Maxiboy till LONDON!! Känns fortfarande overkligt, men jag är så extremt peppad! Jag har växlat pengar, Max har skrivit ut boardingkorten och jaa... nu är det bara packningen kvar! :)
Herregud, om 2 dagar prick kliver jag ganska precis av flygplanet på Stansted i London just nu!

Helgen har varit händelserik, först fest i fredags hos Kalle i stan och sen i lördags på tistegården i Häggenås. Båda var riktigt trevliga! Och när vi gick och åkte longboard (eller, jag satt på longboarden i nedförsbackarna och Max höll min hand så jag inte skulle åka iväg) hem i lördags var det den finaste stjärnhimmel jag sett i hela mitt liv! Det var så mysigt att dela det med dig Max :) Tacka gud för alla "lantis-fester", såå mycket bättre än i stan. Mer såna!

Idag har jag haft mina första individuella val-urser för det här året. Första lektionen hade jag på Wargen, det var en kurs som heter Måbra, där vi kommer träna, ha friluftsliv osv. Andra kursen var Foto A på PC, som också känns som en bra kurs! Sedan när skolan var slut åkte jag hem till Mörsil för att sedan ta bilen till Järpen och hämtade mitt körkort på postkontoret. Najs!



Jag längtar efter one tree hill nu!!
1