Baby take me out

I tisdags var jag ju med i juryn för bästa hantverk på UF-mässan. Det var superkul! Dock var jag som förväntat så extremt trött eftersom jag sov så dåligt natten innan, men det gjorde ingenting, för det var så extremt kul! Jag fick värsta flashbacks från förra året när jag och Sara stog där, och hur otroligt oväntat det var när vi vann. Jag minns det såväl, jag hade 39 graders feber och var bara glad att få sätta mig någonstans efter en lång och sjukt jobbig (men såklart rolig) dag, och Sara var bara totalt borta när dom sa vårat namn. Det tog ett tag innan någon av oss reagerade, men sedan tog vi ett glädjeskutt upp på scenen och vrålade haha. Jag minns min första kommentar när jag hade rest mig: "men, nu måste vi ju göra ÄNNU mera choklad". Våra lärare bara skrattade åt oss.

Igår var jag på Step In och fick en gratis "prova-på-vecka", för jag har nog mer och mer fastnat för step in gentemot Golds. Framförallt för att det är närmre. Så idag var jag där och tränade för första gången, det kändes jättebra!

Idag kom även avin på mitt startpaket från Kyäni, så imorgon ska jag hämta det! Jippie! Imorgon firar jag och Max två år, så det blir finmiddag och grejs här hemma. Jag gjorde precis panacottan som ska få stå och stelna över natten, med riktig vaniljstång och allt. Den kommer bli så god! Jag vill bara äta upp allt nu!! Nu ska jag och hjärtat in till stan och träffa Anette på törners.

1