I wanna be a billionare, so fucking bad

Idag har varit en ganska händelserik. Jag vaknade typ halv nio och bara tog det lugnt, kikade lite på tv, gäspade. Undrade vad den dagen hade att bjuda på. Skönt att vara ledig liksom. Klockan tio gick Max iväg på jobbet, jag gjorde mig iordning och lite så och drog mig iväg till resebyrån för att kolla läget med Malaysia. Igår ringde vi till ambassaden och det visade sig bli en besvikelse, dom kunde ju inte svara på någonting! Värdelöst med tanke på att det är dit man ska ringa med dessa sortens frågor som vi hade. Han var bara snorkig och ville inte svara på mina frågor, så tillslut gav jag upp. Så igår var vi lite handfallna och tänkte: "jaha, men ska vi bara chansa och åka dit eller? Det känns ju inte så kul..."
Jag blev överlycklig när det visade sig att hon på resebyrån visste typ allt, var jättepositiv och ägnade mycket tid åt att hitta billigaste men ändå bästa alternativet till oss. Hon svarade på alla mina frågor dessutom, bara en sådan sak liksom! Det slutade iaf med att vi preliminärbokade en resa på tre månader den 19e oktober!

Jag kände mig så glad och duktig när jag kom till Max jobb, sa "titta vad jag har" och höll upp pappret med reservationerna :)