Then you'll turn it around

Vilken skitdag det har varit. Det första som hände var att jag blev kallad till en rektor vid namn Anders kontor, och fick en full och utfjädrad utskällning för att vi hade diskriminerat folk i och med att vi hade skrivit "Palmcrantzskolan bjuder in till bal" på våra affischer. Med andra ord, jag fick sitta där och ta skit för 10 pers typ. Vi har inte gjort något fel tycker vi, och han var så jäkla otrevlig så jag har aldrig sett något liknande! En rektor som beter sig på det där viset när han själv säger att han inte har någonting med saken att göra. Han hotade oss med polisanmälan, men egentligen borde det vara jag som polisanmäler han.

Nästa sak(er) som hände var att typ allt med UF gick fel som vi skulle fixa. Det är bara några dagar kvar till SM och nu börjar allt krångla!!

Nästa sak som hände var att jag körde hem till Mörsil för att lämna tillbaka mammas bil, och när jag kommer till Åskorset (jag satt och poppade musik och hade precis börjat få tillbaka mitt glada humör) då ser jag en lastbil som ligger upp och ner i diket. När jag tittar lite närmare ser jag att det är min brorsas lastbil! Jag ringer och ringer men min bror svarar inte på någon av sina telefoner. Jag kör nervöst vidare och precis när jag svänger in hemma på parkeringen så ringer han och säger att det var Doffe som hade kört bilen, Jonte satt hel och levande i en annan bil. Jag pustar ut, går in och hälsar på mamma, håller på att missa bussen tillbaka till stan.

När jag kommer in till stan ser jag fram emot första lugna kvällen på länge och tänker att nu ska jag bara ligga i soffan en hel kväll och titta på The Office och One Tree Hill och så. Jag tänkte även laga mig en riktig festmåltid, och inviga min nya grillpan som jag fick på min födelsedag. Jag lagar kycklingklubba med ruccolapasta, oliver och smörstekt svamp och vad tror ni inte att jag gör sen då? Jo, jag la fingrarna på en brännhet platta. Ajajajajajajaj med andra ord. Upptäcker att jag inte har några förband så det blir bara att springa iväg till akuten. Blir inskriven på kirurgen och får sitta och vänta en timme. Efter en timme kommer dom in igen och jag blir hemskickad, utan förband eller något. Anledningen? -Jag bor ju i Mörsil så dom tyckte att jag skulle åka till hälsocentralen där istället. Så nu måste jag vänta tills imorgon för att gå och köpa förband.

Max kom precis hem från träningen, så nu ska vi mysa ner oss i soffan med chips.
1