Like a summers day

Igår hade jag världens bästa dag!! Först och främst aå gick bilen igenom besiktningen, och fick till och med lite beröm. Yaay! Sedan åkte jag och hämtade Tove, vi satte oss på Törners och fikade massa gott och pratade om allt mellan himmel och jord. Fast mest pratade vi om hösten och vad som kommer hända då. Vi går igenom samma saker just nu jag och hon, vi ser båda fram emot hösten och vet att mycket spännande kommer hända framöver. Hon och Ludvig åker till Nya Zeeland och jag och Max åker till Norge (förhoppningsvis).

Sen så ringde min telefon när vi satt på törners, jag var vid kassan så Tove svarade. Då var det en chef på ett jobb i Norge som vi ska söka. Tacka gudarna att Tove svarade (för jag fattar inte ett ord norska typ) så hon pratade med dom och det lät som om dom behövde folk till hösten! Så igår skickade vi in CV och så, och nu är det bara att vänta och hålla tummarna! :-)
 
Idag skiner solen, såklart BARA för att jag jobbar hela dagen. Men innan jobbet ska jag till badet och öva lite BP-koreografi med Anja! Har inte träffat henne på jättelänge, så det ska bli så kul att se henne!
 
 
Bodypump - Lycka - Sommar
1