Torsdag

   
Drömmer mig tillbaka till mitt älskade Trondheim, dit ska vi ta med Sally en vacker dag :)
 
 
Godmorgon! Det har varit några jobbiga dygn här hemma, natten efter att vi varit hos veterinären blev lillan ännu lite sämre, vilket resulterade i ännu en mardrömsnatt. Vi hade iofs kanske inte väntat oss något annat, eftersom det såklart tar ett tag för medicinerna och nya fodret och det att verka. Men, inatt fick vi äntligen sova igen! Hon har inte haft diarré på ett dygn, och klarade sig utan att kissa i hela 6 timmar inatt! Helt otroligt med tanke på att urinvägsinfektionen gjort så att hon har varit tvungen att kissa flera gånger/timme vissa gånger. 
 
Det märks att hela hon mår bättre, hon busar och är superglad, sover bättre (även på dagen) och äter upp all mat på en gång. Så ändå verkar ju medicinerna och det ha funkat ganska snabbt! Nu hoppas vi på att slippa några bakslag, så att hon bara fortsätter bli bättre. Hon har ju fyra dagar kvar med antibiotika, så det borde inte vara någon fara :)
 
Förlåt för att bloggen numera bara består av valp-prat, men det blir lätt så, speciellt nu när hon inte varit frisk. Då gör vi liksom inget annat än att fokusera på henne :)